Workshop snaxercise

De laatste tijd ben ik veel bezig met het promoten van de snaxercise: een kleine snack van een beweging, om te voorkomende dat je te veel zit.
Want te weinig bewegen is net zo slecht voor je gezondheid als bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk. Meer hierover op deze pagina

Uit alle hoeken en gaten krijg ik hier positieve reacties op, en verzoeken tot uitleg. Zo was ik laatst te gast bij de regionale talkshow, bij Eiffel en bij Hart voor Vrouwen. Allemaal plekken waar mensen interesse hadden in de snaxercise.

Tegelijk krijg ik ook vaak de vraag hoe een goede snaxercise eruit ziet. Wat je moet doen, of hoe vaak en wanneer.
En omdat ik het liefst heb dat iedereen aan de snaxercise gaat, heb ik bedacht om een digitale workshop snaxercise te geven.
Wil je ook meer weten over wat een snaxercise voor jou kan doen? En vooral hoe je meer bewegen echt kunt inbouwen zodat het meer is dan alleen een goed voornemen? Lees dan verder:

Wat
Workshop snaxercise: Don’t just sit, snaxercise!

Voor wie
Voor wie maar wilt

Wanneer
Maandag 17 mei, 16:15 – 17:00 uur

Hoe
Via ZOOM

Kosten
Geen financiële kosten, enkel feedback aan het einde 🙂

Maximale aantal deelnemers
20

Aan het einde van de workshop heb je geleerd
– Over de negatieve effecten van een inactieve leefstijl
– Hoe jouw eigen snaxercise eruit kan zien
– Hoe jouw trigger voor een snaxercise eruit ziet

Hoe geef ik me op?
Stuur een mailtje naar tiaipassa@hotmail.com
De eerste 20 aanmeldingen kunnen meedoen en krijgen hier verder bericht over.

10 Replies to “Workshop snaxercise”

 1. Dag Tamara, mooi initiatief. Ik doe elke dag meerder snaxercises en dat is zowel voor mijn conditie, houding en beweging als mijn mentaal welzijn heel goed.
  In de ochtend die ik 10 min yoga/ bootcamp oefeningen ( stretch, kracht, core, benen, rug) en wandel elke dag minimaal 30 min. ( Dit los van wekelijks bootcamp en wandelen/ fietsen) . Ben bijna 63 , heb geen lichamelijke klachten gebruik geen medicatie en voel me lichamelijk en geestelijk fit. Dus aanrade maar dan wel 7 dagen inde week snaxs anders verwaterd het vlug.
  Ps doe niet mee met zoom maar wil je wel laten weten dat het werkt.

 2. Hi Tamara, jazeker interesseert dit mij! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariette en woon al meer dan 25 jaar in Toulouse. In jan. 2018 heb ik een SCAD gehad. Ik wist niet wat me overkwam… Je kunt mijn verhaal hier lezen: https://vrouwenhart.nl/vrouwenhartverhalen/vrouwenhart-verhaal-van-mariette/ Nu ben ik héél hard bezig met een website over SCAD in het frans: https://scadinfo.fr/. Ik heb zowat alles zelf geschreven in het frans. Het is gericht op vrouwen want 90% is vrouw en dit soort sites (voor SCAD, maar ook sites voor vrouwelijke hartpatienten) bestaan hier niet. Veel fransen kunnen geen Engels. Dus: ja, graag. Want voor SCAD kun je niet heel veel doen, maar sporten/bewegen: ik ben ervan overtuigd dat dit één van de beste dingen is om er weer bovenop te komen. Het ingewikkelde bij SCAD is nl dat er niet veel klassieke risicofactoren zijn waar je invloed op kunt uitoefenen. Ik was trouwens altijd al sportief en toch is me dit overkomen. Maar zoals de artsen zeiden, misschien later dan als ik niet had gesport.

  1. Je hebt helemaal gelijk, ook sportieve vrouwen kunnen hier tegenaan lopen. Super dat je een site over SCAD in het Frans aan schrijven bent! Hoe meer bronnen van goede informatie, hoe beter. Ik zie dat je al in contact staat met vrouwenhart, dus daar hoef ik je al niet meer naar te verwijzen 😉 Ik zie je graag tijdens de workshop!

 3. Hallo Tamara, pas sinds kort weet ik van jou website af. ‘k Heb een goede cardioloog maar hier word glashelder uitgelegd over hoe of wat.
  Gezien ik op mijn werk weinig beweeg doe ik graag mee om meer over de snaxs te weten te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.